RAM-logo
 
 
 
 
 
 
Art Rotterdam
 
 
 
Invited by Karin Arrink a work by Lisa Gliederpuppe was shown
She's All That 2014
projection/slide show
 
terug
  Go Back
 
 
2015-02-04 -> 2015-02-08 - Karin Arink ziet het kunstwerk als een object waar de toeschouwer zich in kan verplaatsen, zodat het kunstwerk is als een huls voor een nieuwe ervaring. Een metamorfose van de ‘normale’ ervaringen van lichaam en bestaan. Haar werk gaat uit van de verschillende manieren waarop wij ons als mensen manifesteren: lichaam(-shouding), kleding en taal - en zij manipuleert deze vormen totdat verschijning en zijn samenvallen in een nieuwe vorm. De huid van haar werken is belangrijk: glanzend en geplooid, transparant of massief: tactiele informatie die de ervaring stuurt. Het kunstwerk als wezen, dat zich verhoudt tot onze manieren van zijn, onze ‘states of self’.

Voor de ArtRotterdam 2015 reflecteert zij vanuit haar visie op de gefragmenteerde staat van zijn van de (zee)ster, die zich voort kan planten door zichzelf te splitsen.
 
Karin Arink ziet het kunstwerk als een object waar de toeschouwer zich in kan verplaatsen, zodat het kunstwerk is als een huls voor een nieuwe ervaring. Een metamorfose van de ‘normale’ ervaringen van lichaam en bestaan. Haar werk gaat uit van de verschillende manieren waarop wij ons als mensen manifesteren: lichaam(-shouding), kleding en taal - en zij manipuleert deze vormen totdat verschijning en zijn samenvallen in een nieuwe vorm. De huid van haar werken is belangrijk: glanzend en geplooid, transparant of massief: tactiele informatie die de ervaring stuurt. Het kunstwerk als wezen, dat zich verhoudt tot onze manieren van zijn, onze ‘states of self’. 
<br><br>
Voor de ArtRotterdam 2015 reflecteert zij vanuit haar visie op de gefragmenteerde staat van zijn van de (zee)ster, die zich voort kan planten door zichzelf te splitsen.